lunes, 1 de junio de 2009

Triatló de Cullera i XVIII Triatlón Marqués de Águilas

El Club de Triatló La Vila participa al Campionat Autonòmic de Triatló de Cullera i a la prova nacional “XVIII Triatlón Marqués de Águilas” classificatoria per al Campionat d'Espanya

El Club d'Atletisme Triatló La Vila va tornar a viure un intens cap de setmana amb la seua participació a dues proves importants del calendari de triatló. El dissabte 30 quatre dels seus membres, Alan Sabaut, Jon Rodriguez “Lobo”, Joan Beneyto i Isidoro Aznar, es desplaçaven fins a Cullera per a participar al Campionat Autonòmic de Triatló. Cal destacar que Isidoro Aznar va tornar el dia d'abans a Espanya després d'estar sis dies a Namibia participant a la prova d'ultrafons Racing The Planet 2.009.

El diumenge la jove promesa Carlos Devis i Antonio Cervera disputaven el “XVIII Triatlón Marqués de Águilas”, prova decana del calendari nacional, i una de les cinc classificatories per a disputar el Campionat d'Espanya de Triatló per grups d'edat que es disputa el 19 de setembre a Cangas de Morrazo (Pontevedra).

A les 09:15 del dissabte i amb 20ºC de temperatura es donava l'eixida del Campionat Autonòmic de Triatló amb la participació de més de 350 triatletes. Cal destacar l'actuació de Emilio Aguayo del C. Natació Los Silos, que va liderar la prova fins a la segona transició fent el millor parcial a l'aigua i anant en solitari al tram ciclista. A la carrera a peu, un grup selecte de perseguidors va acabar amb el somni i va relegar a Emilio Aguayo a una meritoria sèptima posició. El campionat autonòmic es decidia a la carrera a peu on Jordi Pascual Sales del Tecnibat-Velarte es proclamava campió autonòmic després d'un espectacular esprint amb José Santiago Villa del C.Triatló Llanera-Caravaca. Francisco Javier Oficial Casado del Tecnibat-Velarte aconseguia la tercera posició després d'un excel.lent tram de carrera a peu. El resultat dels membres del C.A. Triatló La Vila va ser:
Total 750 m natació 20 km bici 4,6 km corrent
Jon Rodriguez Torrente 01:04:38 11:12 38:10 15:16
Isidoro Aznar Vielsa 01:09:39 12:56 40:10 16:33
Alan Sabaut 01:09:39 12:20 40:46 16:33
Problemes tècnics amb la bici d'últim hora van impedir accedir a Joan Beneyto Mingot als boxes.

Al dia següent era el torn de Carlos “Tiburón” Devis i Antonio Cervera. Aquests dos triatletes del C.A. Triatló La Vila es desplaçaven fins a la localitat murciana de Águilas per a participar al “XVIII Triatlón Marqués de Águilas”, prova classificatoria per al Campionat d'Espanya. Carlos Devis va tornar a demostrar que pot estar amb els millors i va aconseguir classificar-se sense cap problema. Cervera tornava a la competició després d'estar unes setmanes recuperant-se d'un esquinç de turmell i va aconseguir el seu objectiu, classificant-se per al Campionat d'Espanya.
Total 750 m natació 20 km bici 5 km corrent
Carlos Devis Gallego 01:03:04 10:10 33:26 19:28
Antonio Cervera Gordero 01:07:14 11:43 34:01 21:30

El Club de Triatló La Vila participarà amb 12 membres aquest pròxim dissabte al V Triatló Ciutat de Dénia, on l'organització espera penjar el cartell de “complet” ja que a principis de setmana s'aplegarà a les 425 persones inscrites, capacitat màxima d'aquesta prova, que és la prova sprint de més participació de la Comunitat Valenciana. Els dotze integrants del C.A. Triatló La Vila son: Francesc Sellés, Miguel Mencia, Josep Giner, Neso Giner, Luis Devis, Domenec Masià, Alan Sabaut, Isidoro Aznar, Jon Rodriguez, Joan Beneyto, Pedro Alexis Esquerdo i Antonio Cervera.