jueves, 4 de junio de 2009

VI Triatló de Dénia

El Club de Triatló La Vila participarà aquest cap de setmana al VI Triatló Ciutat de Dénia on el triatleta SUB 23 Francesc Godoy, del C.N.Barcelona, és el màxim favorit
El Club d'Atletisme Triatló La Vila participarà aquest cap de setmana a la que sens dubte és una de les proves més especials del calendari de triatló de la Comunitat Valenciana, el Triatló de Dénia. Dotze membres del club es desplaçaràn fins a Dénia per a prendre l'eixida en una prova, on ahir dimecres ja s'havia penjat el cartell de “complet” i on l'organització ha superat les seues previsions.

Francesc Godoy eixint primer de l'aigua al V Triatló de Dénia al 2.008

Recordem que el dissabte dia 30 de juny, el Club Multiesport Marina Alta es va vestir de gala per a presentar el seu VI Triatló Ciutat de Dénia, al acte va assistir Antonio Senti en calitat de Regidor de Turisme de l´Ajuntament de Dénia, Senti va destacar el Triatló de Dénia com a un reclam esportiu al mateix temps que turístic, per a coneixer la ciutat per als participans a aquesta prova i va fer un repàs dels múltiples atractius de Dénia. Per altra banda Fran Montealegre, com a president del Club va explicar els circuits del Triatló, les distàncies, categories participants, horari prevís i finalment va agraïr a tots els col.laboradors sponsors, voluntaris, policia local, protecció civil, Ajuntament de Dénia i Regidoria de Turisme i Esports la seua aportació per a que el VI Triatló de Dénia es puga fer.




Francesc Godoy Contreras (29), Francisco Javier Gómez Noya (1) i Clemente Alonso Mckernan (6)

Finalment seràn 425 els triatletes participants a Dénia, on hi ha que destacar l'inscripció de qui és el màxim favorit per a guanyar la prova, parlem del triatleta SUB23 del Club Natació Barcelona, Francesc Godoy Contreras. Godoy ja va guanyar el V Triatló de Dénia a l'any 2.008 i enguany ja ha muntat al podium a proves del calendari nacional com el XX Triatló Nacional de Fuente Álamo (Murcia) on només 26 s van separar a Godoy del Campió de la Copa del Món i quart a les olimpiades de Pekín Francisco Javier Gomez Noya.

Els membres del Club d'Atletisme Triatló La Vila que participaràn son:
-Jon Rodríguez “Lobo”
-Alan Sabaut
-Miguel Mencia
-Neso Giner
-Josep giner
-Luis Devis
-Pedro Alexis Esquerdo
-Francesc Sellés
-Joan Beneyto
-Isidoro Aznar Vielsa
-Domenec Masià
-Antonio Cervera

(Fonts – CLUB MULTIESPORT MARINA ALTA, CLUB D'ATLETISME TRIATLÓ LA VILA, AYUNTAMIENTO DE FUENTE ÁLAMO i FEDERACIONS VALENCIANA i MURCIANA DE TRIATLÓ)

No hay comentarios: