martes, 26 de mayo de 2009

Racing The Planet - Namibia 2.009

Isidoro Aznar del C.A. Triatló finalitza a la posició 50 del RacingThePlanet 2.009 de Namibia

L'atleta del C.A. Triatló La Vila, Isidoro Aznar Vielsa acaba a la posició 50 de la classificació general del Racing The Planet de Namibia 2.009 després de sis dies de competició i 250 km recorreguts.

A la finalització de la quarta etapa, etapa reina amb 100 km de distància, Isidoro ocupava la posició 62 de la general. L'atleta de La Vila va remontar a les dos últimes etapes a la classificació general, on va fer servir la seua tàctica de carrera corrent de menys a més i demostrant l'últim dia estar en un magnífic estat de forma, ja que va estar amb els millors entrant en la posició número 12 dels 167 atletes que quedaven en competició. La prova la van iniciar 212 competidors de 35 nacionalitats i les dures condicions, llarga distància de les etapes, acumulació de km... han fet que 45 atletes no pogueren completar totes les etapes.

L'espanyol de 46 anys Salvador Calvo Redondo ha liderat la prova des de la primera etapa i ha finalitzat amb una diferència de 19:18 min sobre el sudafricà Ryan Sandes de 27 anys. La tercera posició ha sigut per al veterà Marco Olmo, atleta italià tres vegades guanyador del Marató des Sables i dues voltes guanyador del Ultra Trail del Mont Blanc. Salvador Calvo revalida el títul aconseguit l'any passat al RacingThePanet 2008 que es va disputar a Vietnam.

TOTAL 250 km

Isidoro Aznar tornarà a Espanya el pròxim divendres 29 de maig i el dissabte dia 30 ja participarà al Campionat Autonòmic de Triatló que es disputa a la localitat valenciana de Cullera.