sábado, 6 de junio de 2009

Team Mingot vs. Team Giner

Duel intern del Club d`Atletisme La Vila al VI Triatló de Dénia
IMPORTANT: ÚLTIMES NOTICIES

El Team Giner intentarà guanyar al Team Mingot després de la derrota patida al I Torneig Social de Padel del Club d'Atletisme Triatló La Vila. Recordem que el Team Mingot va ser el dominador d´aquest I Torneig. Al II Torneig de Padel la parella formada per Tana i Cervera espera complicar el domini del Team Mingot.

Joan Beneyto Mingot i Francesc Sellés Mingot es concentraràn a les 12:00 h al Zerca per a dinar junts i concretar la tàctica de carrera. El departament I+D del Club Triatló La Vila amb la col.laboració del Team Mingot experimentarà hui els efectes de la nova beguda el TRINARDO, Red Bull, Absenta i café.

Per altra part Jon "Lobo" intentarà guanyar per primera volta a Cervera a un triatló. A l`any 2.008 Jon "Lobo" va estar a punt de conseguir derrotar a Cervera al XX Triatló de Barcelona però a l`esprint final Cervera va aconseguir creuar la meta en primer lloc. Molta sort "Lobo"