lunes, 11 de mayo de 2009

Intensa activitat del C.A. Triatló La Vila

El C.A. Triatló La Vila amb representants a Denia, Almeria, Guadassuar i Albacete

El divendres per la nit, Alan Sabaut, Joan Beneyto i Isidoro Aznar iniciaven en Denia la seua participació als 100 km de la marxa ferroviaria Denia-Alacant organitzada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, marxa que va reunir a més de 400 participants.

El dissabte pel matí Carlos Devis Gallego va disputar el Campionat d'Espanya Universitari de Triatló a Almeria. El triatleta va aconseguir la seua plaça per al Campionat d'Espanya el passat 25 d'abril al triatló de València. Carlos va aconseguir una meritoria posició 53 a una prova on van participar prop de 200 triatletes universitaris de tota Espanya.

El dissabte per la vesprada era Miguel Mencia Hernandez qui participava al V Duatló de Guadassuar millorant la seua clasificació del Duatló de San Pedro del Pinatar. Aquest triatleta també és membre del Club Ciclista Aitana.

Per la seua part, Tana Moraga disputava la XIV Media Maratón Internacional de Albacete, on va aconseguir un excel.lent resultat amb un temps de 1:23:47 (a menys de 4:00 min/km).

Intens cap de setmana també per a la resta de membres del C.A. Triatló La Vila, Jon "Lobo", Wilsen, Paco Sellés, Pablo Oteo i Cervera que participaven el passat dissabte al dia conmemoratiu de les Llàgrimes de Santa Marta.

No hay comentarios: