lunes, 25 de mayo de 2009

Volta a Peu Xàbia i Mitja Marató "Port del Maigmó-Agost"

Intens cap de setmana per al Club d'Atletisme Triatló La Vila amb la participació en la Volta a Peu de Xàbia i la Mitja Marató Port del Maigmó-Agost

El dissabte per la vesprada Pepe Bou, Jaime Mairata, Eva Fernandez Munera, Miguel Galiana i Jaume Llorca participaven a la Volta a Peu a Xàbia, prova que forma part del Circuit a Peu Marina Alta. Els joves Pepe Bou i Jaime Mairata tornen a demostrar una excel.lent progressió.


El Club d'Atletisme Triatló La Vila també va participar el diumenge 24 de maig de 2.009 a la Mitja Marató Via Verda “Port del Maigmó – Agost” organitzada per la Diputació d'Alacant, que va reunir a 600 caminanats i corredors de tota la provincia d'Alacant.

Els integrants del club d'Atletisme Triatló La Vila que van participar van ser, Joan Beneyto Mingot, Francesc Sellés, els germans Domenec i Vicent Masià, Miguel Mencia, Alan Sabaut, Rosa, i les noves incorporacions del club Basili Adrover i Maties Romà. La carrera va discorrer per un antiga via de ferrocarril adaptada ara com a via verda. Al recorregut, que tenia un desnivell de 300 m en descens, el participants van atravessar 6 túnels i dos viaductes.

El pròxim dissabte 30 de maig Jon Rodriguez “Lobo”, Joan Beneyto, Isidoro Aznar i Alan Sabaut participaran al Campionat Autonòmic de Triatló de la Comunitat Valenciana que es disputa a Cullera.

Per altra part, el diumenge 31 de maig, Carlos “Tiburón” Devis i Antonio Cervera, participaràn al “Triatlón de Marqués de Águilas”. Aquest triatló és una de les 5 proves classificatories a nivell estatal per tal d'aconseguir plaça per a disputar el Campionat d'Espanya de Triatló que es disputa el 20 de setembre a Cangas de Morrazo (Pontevedra).

No hay comentarios: