lunes, 7 de septiembre de 2009

I Triatló La Vila - Queden 6 dies

Ja tenim els Boxes

Operació BOXES

Ahir a les 07:30 h Joan Beneyto, Gaucho, Alan Sabaut, Wilsen i Jo vam anar a ajudar al Club Nàutic La Vila al montatge de l'eixida de l'última prova de la Liga Mediterrànea de kayak. Al acabar de montar, vam fer 8,5 km de carrera a peu amb Paquito, que es va incorporar a l'expedició. Per cert, vam acabar fent una serie de 1.150 m on Wilsen va demostrar que torna amb força. El seu ritme va ser de 3:47 min/km.

A les 10:15 h, després de la dutxa, vam quedar al Brisa... Gaucho, Beneyto, Neso Giner, Wilsen i Jo i cap a València a pels boxes. Vam aplegar cap a les 12:15 h. La gent a València ja estava traent les bicis dels boxes... i alguno encara estava corrent. Vam vorer a Javier Ortiz Lariño, jutge de la Federació asignat a la prova de La Vila i a Arturo Navarro de la Federació. A les 12:45 h començavem a desmontar... no sé com ens vam apanyar, però a últim hora vam carregar al camió 66 tubos de 3 m, unes 60 pates de boxes, 6 rollos de moqueta blava... a les 13:40 h eixiem cap a La Vila amb el camió de TOLDOS MARINA BAIXA carregat a tope.

Cap a les 15:30 h aplegavem al club Nàutic de La Vila... afortunadament per a nosaltres i gràcies a l'amabilitat del Club Nàutic de La Vila vam poder menjar amb tota la gent que a eixa hora estava menjant després de la prova de kayak, vam menjar graellada de carn i embotit, cervessa i aigua... després un cafenet al Racó de Pepe. Com faltaven 50 km per al final d'etapa... vam anar a descarregar el camió... Alan és va incorporar a la descarrega i Jon no va apareixer (diu que tenia visites però creem que estava dormint la siesta descansant per al Triatló de La Vila). Cap a les 17:00 vam acabar de descarregar i vam tornar al Racó de Pepe per a vorer els últims km de La Volta... vam poder vorer l'àtac de Damiano Cunego, àtac que el va fer guanyador d'aquesta etapa.

Operació boxes completada amb èxit
Amb la col.laboració especial deColor del texto TOLDOS MARINA BAIXA I CLUB NÀUTIC DE LA VILA JOIOSA

No hay comentarios: