martes, 8 de septiembre de 2009

I Triatló La Vila - Queden 5 díes

Presentació l Triatló contra el crono de La Vila Joiosa
Dijous 10 de setembre a les 11:00 h – C.N. La Vila

El pròxim dijous 10 de setembre, a les 11:00 h, es presenta al Club Nàutic de La Vila Joiosa el I Triatló contra el crono de La Vila. A l'acte de presentació estaràn Marcos Zaragoza, (Regidor d'Esports de La Vila Joiosa), Rafael Redondo (President de la Federació Valenciana de Triatló), Arturo Navarro (Gerent de la Federació Valenciana de Triatló), Josep Giner i Antonio Cervera (President i Secretari del Club Atletisme Triatló La Vila).
Aquest nou format de prova es diferencia de la resta de triatlons del calendari al disputar-se baix la modalitat contra el crono (primera prova que es disputa a la Comunitat Valenciana) i on cal recordar que no està permés el drafting (per tant, no es pot anar a roda al segment ciclista). Els triatletes que vinguen a guanyar hauràn d'exprimir-se al màxim per tal de muntar al caixó ja que no tindràn referencies de temps de la resta de participants.
Aquestes dues característiques diferenciadores, responen a l'objectiu del Club de Triatló La Vila d'organitzar una prova diferent amb caràcter propi. La resposta de la gent ha sigut excel.lent millorant les previsions del club ja que hi han triatletes inscrits de 10 Comunitats Autònomes, que son Astúries, País Vasc, Aragó, Navarra, Madrid, Catalunya, Andalusia, Illes Balears, Murcia, i Comunitat Valenciana.
La prova començarà el próxim 13 de setembre des de la zona del Club Nàutic de La Vila a les 09:00 h amb eixides cada 30 s excepte els últims 20 triatletes que eixiràn cada minut.

No hay comentarios: