miércoles, 9 de septiembre de 2009

I Triatló La Vila - Queden 4 dies

El l Triatló contra el crono de La Vila Joiosa reunirà a triatletes destacats del panorama nacional
Hui a les 20:00 h es tancaràn les inscripcions del I Triatló Contra El Crono de La Vila Joiosa. Aquesta nova prova del calendari congregarà a La Vila a triatletes molt destacats del panorama nacional, on cal destacar entre altres la participació dels següents triatletes:
- Luis Diogo Silva (Club Academia Civil El Musel - Asturies): Triatleta excel.lent en llarga distància que està preparant el Campionat d'Espanya Élit que es disputa la pròxima setmana en Cangas de Morrazo (Pontevedra).
- Miguel Ángel Fidalgo (Bimont Champion System – Illes Balears): Membre de la selecció espanyola de triatló, 4º enguany a una prova de la Copa d'Europa i 8º del Ranking Nacional de Triatló.
- Sergio de Torres (C.T. Diablillos de Rivas – Madrid): 3º en el Campionat d'Espanya de LLarga distància al 2007 i al 2008 i 6º enguany al triatló de Guadalajara.
- Daniel Puerta Morante (C.T. Diablillos de Rivas – Madrid): Membre de la selecció de triatló, 10º al Campionat d'Espanya Èlit.
- Jordi Jordá Sorolla (Komando FisioReig - València): Triatleta valencià que sempre està amb els millors i que està preparant la seua participació al Campionat d'Espanya Èlit.
- Jaime Menéndez de Luarca (Lagunak - Navarra): Triatleta reconegut a la llarga distància
- Tristan Moreno Barbero (Bimont Champion System – Illes Balears): Triatleta sub-23 2º al campionat de Triatló Absolut de les Illes Balears a Andraitx al 2.009.
- Lucas Mola Diaz (Bimont Champion System – Illes Balears): Jove promesa del triatló de les Illes Balears, 4º al Campionat d'Espanya Cadet de Triatló al 2.008.
- Hardi Randma (C.N La Nucia): Triatleta d'Estonia afincat en La Nucia i guanyador de la Copa Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana al 2.008.
- Nuria Castells (C.T. Sueca) : Primera triatleta al ranking de la Copa Federació de la Comunitat Valenciana
La prova començarà el próxim 13 de setembre des de la zona del Club Nàutic de La Vila a les 09:00 h amb eixides cada 30 s excepte els últims 20 triatletes que eixiràn cada minut.

1 comentario:

KIKO dijo...

Esto está ahí mismo a la vuelta de la esquina,desde luego Cervera habeís hecho un trabajo inmejorable ya que esto veo que tiene una faena impresionante y lo que queda todavía,de verdad deseo y espero que salga todo muy bien así vuesrta satisfacción será total y lo podremos celebrar y así tener más ánimos y buena experiencia para futuros eventos,nos vemos pronto un saludo.