viernes, 24 de julio de 2009

III Triatló Social

Éxit de participació al III Triatló Social de La Vila Joiosa, del passat dissabte 18 de juliol

El Club d'Atletisme Triatló La Vila, amb la col.laboració del Ajuntament de La Vila Joiosa (Regidoria d'Esports, i Policia Local), va organitzar el passat dissabte 18 de juliol el III Triatló Social de La Vila Joiosa.
Aquest triatló no competitiu, es plantejava com un triatló d'entrenament amb control de temps i va ser una ocasió ideal per a que molta gent de La Marina Baixa en general i de La Vila Joiosa en particular fera el seu primer triatló (natació, ciclisme i correr).
Finalment la tercera edició del Triatló Social de La Vila Joiosa va reunir a 45 triatletes. El triatló infantil de La Nucia que es disputava eixe mateix matí i la travesia Tabarca-Santa Pola del diumenge 19 de juliol van fer que unes 20 persones no pogueren participar.
El III Triatló Social començava a les 18:00 h amb un primer recorregut de 750 m de natació des del T-klas fins a la Baseta l'oli, on Carlos Devis del Club Atletisme Triatló La Vila va demostrar un excel.lent estat de forma aplegant el primer. Després va haver un reagrupament per a començar tots junts el tram de ciclisme.
Al voltant de les 18:25 h s'iniciava el recorregut en bici, on es van completar 28,4 km passant per Orxeta, Finestrat i La Vila. L'eixida va ser neutralitzada (tots junts) fins a la rotonda de l'AP7 on es va donar l'eixida.Al segment de ciclisme era Josue Arán qui entrava en primera posició. Al segment a peu va destacar l'actuació de Ruben Romero que fea el millor parcial de carrera a peu a un ritme de 3:47 min/km. La regularitat de l'asturià Ruben Suarez Rodriguez (2º a la natació, 4º al segment ciclista i 3er al segment de carrera a peu) va fer que acabara a la primera posició de la general.


No hay comentarios: