viernes, 17 de julio de 2009

III Triatló Social La Vila Joiosa

ÚLTIMA HORA - NOVETATS III TRIATLÓ SOCIAL
Jon "Lobo" no participarà al III Triatló Social de La Vila Joiosa. Jon trenca d'aquesta manera la seua serie de participacions consecutives als anys 2.007 i 2.008. Segons fonts oficials Jon està hiperconcentrat en el triatló d'Antella on espera guanyar a la resta de membres del Club Triatló La Vila. Segons altres fonts consultades pel Club de Triatló La Vila, Jon estaría "acollonat".
Respecte a la resta de participants cal destacar la baixa d'última hora d'un dels membres de referencia del Team Giner. Problemes estomacals han fet caure de la llista de participants a Neso Giner. El Team Giner no pot deixar de participar i ha gestionat ràpidament la incorporació del "socio" de Josep Giner, Antonio Cervera, qui ha declarat que espera estar al nivell que el Team Giner es mereix.
Com ja sabeu, l'últim equip pagarà una cervessa als altres. Bona sort a tots!!
Respecte al Sopar del Club, es farà al Restaurant San Pere al Passeig del mateix nom, molt a prop del Club d'Atletisme a partir de les 22:30 h. El preu del sopar és de 24 €/persona e inclou 4 plats per a compartir, i desprès un plat fort a triar entre solomillo de vedella al roquefort o lluç, de postre creppe de xocolate, aigua, cervessa i vi. No inclou els aperitius (Martini, canyes... d'abans de les 22:30 h), ni els cafes, ni les copes.

1 comentario:

getmali dijo...

ola
gracias a todos por el buen momento
y me podeis decir donde vais a poner los resultados?

un saludo
nos vemos en septiembre