martes, 28 de abril de 2009

VII Triatló de Pinedo



El Club de Triatló La Vila inicia la temporada de triatlons amb la seua participació al VII Triatló de Pinedo


El Club d'Atletisme Triatló La Vila va participar el passat dissabte 25 d'abril al VII Triatló de Pinedo – Open Ciutat de Valencia disputat a la platja de Pinedo. La prova era classificatoria per al Campionat d'Espanya Universitari. A les 10:00 h es va donar la primera eixida per a dones i universitaris i a les 11:00 h per a la resta de participants. A la prova van participar 392 triatletes de tota la Comunitat Valenciana, Murcia i Albacete.


La prova, de modalitat esprint, 750 m nadant, 25 km en bici i 5 km corrent, va servir per a obrir la temporada de triatlons a la Comunitat Valènciana, temporada que es tancarà al 20 de setembre amb la disputa del triatló d'Oliva. Dues setmanes abans de tancar la temporada es disputarà el I Triatló Ciutat de La Vila Joiosa, prova que ja conta amb el recolzament de la Federació Valenciana de Triatló i de l'Ajuntament de La Vila Joiosa.


Cal destacar la bona actuació de Carlos Devis Gallego que va aconseguir classificar-se per al Campionat d'Espanya Universitari que es disputarà el pròxim 9 de maig a Almeria.

La classificació final dels membres de La Vila va ser:
01:12:15 Carlos Devis Gallego
01:15:36 Jon Rodriguez Torrente
01:16:25 Isidoro Aznar Vielsa
01:21:36 Alan Sabaut
01:30:49 Domenec Masià Mayor

Gilberto Gonzalez (Universitat Politècnica de València) i Dolores Peñarrocha (Universitat Jaume I de Castelló) van ser els guanyadors absoluts de la prova.

El club de Triatló La Vila té previst participar a les seguents proves al mes de maig:
9 de maig Duatló de Guadassuar
9 de maig Triatló de San Pedro del Pinatar
17 de maig Triatló de Canet d'En Berenguer
30 de maig Triatló de Cullera
31 de maig Triatlón de Águilas

El “Triatlón de Águilas” és una de les cinc proves del calendari nacional de triatló classificactòria per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Cangas do Morrazo (Pontevedra) al mes de setembre i on membres com Carlos Devis intentaran aconseguir la seua plaça.

No hay comentarios: