martes, 28 de abril de 2009

II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa

Els triatletes d'Estonia dominen la II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa on van participar 1.100 persones

Gran èxit d'assistència a la II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa disputada el passat dissabte 18 d'abril de 2.009 amb la participació d'unes 1.100 persones. Aquest event organitzat pel Club d'Atletisme Triatló La Vila va reunir a 300 xiquets, 450 caminants i 350 atletes a les diferents curses disputades al llarg de la vesprada.

Des de les 16:45 hores es van disputar les curses de categories inferiors amb un excel.lent desenvolupament i una forta participació de xiquets i xiquetes de totes les edats. A les 18:00 hores es va donar l'eixida a la II Cursa Popular que va discórrer per un atractiu recorregut al voltat de la mar de 8,6 km eixint des del Club Nàutic. La Volta a Peu va començar a les 18:10 hores amb una distància de 5 km que va transcórrer per part del recorregut de la Cursa Popular.

Com era d'esperar, els triatletes internacionals d'Estonia van dominar la prova en tot moment. Eero Raudsepp va guanyar amb un temps de 28:03, segón va ser el triatleta olímpic Marko Albert amb un temps de 28:17, i en tercera posició creuava la meta Aleksander Latin amb un temps de 28:26. Eero Raudsepp també va guanyar el premi especial de 50€ CAFETERIA MIAMI al ser el primer corredor en passar pel km 4,7.
A la categoría local excel.lent resultat dels membres del C.A. Triatló La Vila Tana Moraga, Vicent Perez i Jon Rodriguez. Tana va ser el primer atleta local amb un temps de 31:48, segón va ser Vicent Pérez amb un temps de 32:49, i el triatleta local Jon Rodriguez “Lobo”, que va realitzar una eixida molt forta encapçalant la prova als primers 600 m, va aconseguir una meritoria tercera posició amb un temps de 32:54. La resta de classificacions poden consultar-se a http://www.somesport.com/.

El Club d'Atletisme Triatló La Vila vol agrair a tots els atletes, caminants, col.laboradors i patrocinadors la seva participació i ajuda, ja que sense ells no haguera sigut possible disfrutar d'aquest dia.