viernes, 30 de octubre de 2009

IRONTOUR TRIATLO LA VILA 2010 - RECORREGUTS

Les distàncies de cada etapa seràn:Recorreguts etapa 1 (crono) amb eixides cada 30 s:
Recorreguts etapa 2 (etapa reina):

Una milla nàutica en record a la prova de natació que es fea als anys 90 a La Vila...Muntant part del port d'Aitana, de categoria especial a la Volta Ciclista a Espanya, amb 58 km de recorregut total i amb 900 m acumulats de desnivell!!!I per a acabar... 10 km disfrutant del mar...

Només 330 triatletes podràn completar aquest IRONTOUR TRIATLO LA VILA 2010, TRIapuntes?

II Torneig Social de Padel

El Team Mingot torna a arrasar!

Per segón any consecutiu, el team Mingot (Joan Beneyto Mingot i Francesc Sellés Mingot) es mostra intratable al Torneig Social de Padel del Club Atletisme Triatló La Vila. La segona parella classificada va ser la formada per Pablo Oteo i Pedro Alexis Esquerdo que van guanyar al Team Giner al partit que decidia la segona i tercera plaça.

Bona actuació per a les parelles Kiko Sanchez-Fernando Fernandez i Alan-Mencia. La parella Cervera-Gaspar Lloret no va tindre el seu dia i va caure del cartell a les primeres de canvi.

La festa va continuar amb un esmorzar clàssic al de la Tia Adela, on el president del club va fer entrega de la copa de guanyadors al Team Mingot.

El trio LA LA LA format per Gaspar-Pedro Alexis-Paco Sellés va continuar la festa fins a altes hores de la nit!

Duatló del motor - X Milles d'Alfaç del Pi

La secció de Triatló del Club d'Atletisme La Vila participarà aquest dissabte al VI Duatló del Motor, prova que es disputa al mateix Circuit Ricardo Tormo de Cheste i on hi ha prop de 400 duatletes inscrits.
El primer tram de 5,5 km de carrera a peu consistirà en dues voltes al perimetre del circuit Ricardo Tormo. El recorregut amb bici es completa amb 5 voltes de 4 km pel propi circuit. Després de la transició (canvi de carrera de bici a carrera a peu consistent en deixar la bici, llevar-se el casc i canviar de calçat) hi ha un últim tram a peu de 2,7 km. Pel Club Triatló La Vila participaràn:

• Miguel Mencia Hernandez

Per al diumenge, Joan Beneyto Mingot, Juan Sanchez-Moreno, Kiko Sanchez Perez, Pedro Alexis Esquerdo, Inma Lloret Esquerdo i Ángel Linares Lopez participaràn a Alfaç del Pí a la segona edició de les X Milles d'Alfaç, on compartiràn la cursa amb els més de 500 inscrits.

viernes, 23 de octubre de 2009

IRONTOUR TRIATLO LA VILA 2010

El Club reserva data per al IRONTOUR TRIATLÓ LA VILA 2010

El Club d'Atletisme Triatló La Vila Joiosa ja ha reservat data a la Federació Valenciana de Triatló per al primer triatló per etapes que es disputa a nivell nacional... es tracta del IRONTOUR TRIATLÓ LA VILA 2010. De moment ja sabeu que serà el cap de setmana del 12 i 13 de juny de 2010. Marqueu la data al vostre calendari!

Calculem que al mes de desembre 2009/gener 2010 tindrem la web www.irontour.es disponible amb tota la informació, reglament, recorreguts... les inscripcions s'obriràn a mitad de gener. Us mantindrem informats.

lunes, 12 de octubre de 2009

XV Cursa Popular d'Altea

El C.A. Triatló La Vila desembarca a la XV Cursa Popular d'Altea capitanejat per Jon “Lobo” que va correr amb els millors

El passat divendres 9 d'octubre es va disputar a Altea la ja tradicional Cursa Popular del 9 d'octubre, que enguany fea la seua XV edició, i on 25 atletes del C.A. Triatló La Vila van participar convertint-se en un dels clubs amb més participants. Participacions com aquesta fan que el C.A. Triatló La Vila vaja consolidant-se poc a poc com a un dels club importants de la provincia d'Alacant.

A les 10:00 h, des de la plaça de l'Ajuntament d'Altea, es va donar l'eixida als més de 500 atletes que van participar. El nou recorregut de 8,6 km va anar fins a la platja de l'Albir. Cal destacar el nombrós pùblic que va animar als atletes en tot moment.
El triatleta del C.A. Triatló La Vila, Jon Rodriguez “Lobo” va tornar a demostrar el seu excel.lent estat de forma corrent amb els millors a un infernal ritme mig de 3:51 min/km. Tana Moraga tornava a la competició, després de 4 mesos dedicat al Padel, i tornava amb força corrent a menys de 4:00 min/km. El tercer membre del C.A. Triatló La Vila que entrava a meta era el president del club, Josep Giner “Wilsen” que aconseguía una meritoria 74 posició corrent a 4:07/km.

OTEO LOPEZ, PABLO 0:52:28 473 / 512

La pròxima cita del C.A. Triatló La Vila serà el pròxim 31 d'octubre al VII Duatló del Motor que com cada any es disputa al circuit Ricardo Tormo de Cheste (València).