miércoles, 12 de agosto de 2009

Perfil Ciclista I Triatló La Vila Joiosa

Perfil ciclista del I Triatló La Vila Joiosa

Aci teniu el perfil del segment de ciclisme del I Triatló Contra el Crono de La Vila Joiosa.

Us recorde que ja tenim uns 80 inscrits quan falta un mes i un dia per a la celebració de la prova. Les inscripcions es tancaràn al aplegar als 300 triatletes. Us esperem!

II Pujada a Aitana

El Club Triatló La Vila a Aitana

El passat diumenge 9 d'agost el Club de Triatló La Vila va participar a la II Pujada a Aitana organitzada de forma excel.lent per la Unió Ciclista Benidorm. Amb 197 ciclistes inscrits, aquesta iniciativa anirà consolidant-se amb el temps.

XX Triatló d'Antella

El Club de Triatló La Vila va participar al XX Triatló d'Antella on el triatleta internacional natural d'Antella Jordi Pascual Sales va guanyar la prova

El Club d'Atletisme Triatló La Vila va participar el passat 25 de juliol al XX Triatló d'Antella. Quatre membres del club es van desplaçar fins a aquesta bonica localitat valenciana per a participar a un dels triatlons més especials del calendari nacional. El triatló d'Antella, amb els seus 1.200 m de natació al riu Xúquer, els 32 km de recorregut amb bici passant pel port de segona categoria de Navarrés, la muntada al embassament de Tous i els 8 km de cursa a peu, amb els 418 triatletes inscrits van fer gaudir a les més de 2.000 persones que van seguir la prova en directe a tot el seu recorregut.

La prova es va iniciar a les 18:00 h amb tots els triatletes dins la gelada aigua del riu Xúquer. El primer tram de 600 m de natació era contracorrent, després un gir a dues boies i 600 m més de natació amb la corrent a favor per darrere i en contra en sentit lateral, es finalitzava aquest segment a la zona del club de kayak d'Antella. Després muntada fins a la zona de boxes on els triatletes agafaven la bici en direcció a Sumacàrcer. Al aplegar a Sumarcàrcer s'iniciava el port de Navarrés de 4 km i de segona categoria, després carretera trencacames fins a 2 km abans del embassament de Tous on la carretera colocava a cada triatleta al seu lloc amb un km infernal al 10%. Pas per damunt del embasament de Tous i baixada ràpida fins a Antella per tal de completar els 32 km de bici. Segona transició als boxes i recorregut de dues voltes pels carrers i l'horta d'Antella amb moltísim públic animant a tots els triatletes.

Les caigudes i punxades al segment ciclista eliminaven de la prova a alguns triatletes favorits per tal de muntar al caixó com Jordi Jorda, Emilia Aguayo, Carlos Gerico, Pedro Antonio Martin Reig, Fco. Javier Oficial Casado. L'excel.lent actuació del triatleta local Jordi Pascual Sales del Tecnibat-Velarte, triatleta habitual a proves nacionals i enguany també a algún triatló internacional, va fer que dominara la prova amb autoritat fent el millor parcial a l'aigua, el quint millor parcial de ciclisme i el segon millor parcial de cursa a peu. Joaquin Sevilla del Tecnibat Velarte entrava segón a meta a 3:06 de Jordi Pascual. La tercera posició era per a Miguel Martinez Bonet del Komando que entrava a meta a 21 s de Joauin Sevilla. La triatleta Núria Castells del C.T. Sueca entrava a meta en primer lloc. Al podium la van acompanyar Mónica Montiel del C.N. La Nucia i Marta Gimeno del Tragaleguas.

Cal destacar la participació del jugador internacional de la selecció espanyola de handbol Demetrio Lozano que aconseguía finalitzar a la posició 358 dels 367 triatletes que van aconseguir finalitzar aquesta dura prova.

El resultat dels membres del club d'Atletisme Triatló La Vila que van participar van ser:
Nom / 1200 m natació / 32 km bici / 8 km corrent / Total / Posició
Antonio Cervera / 18:28 / 1:02:18 / 39:06 / 1:59:52 / 115
Jon Rodríguez “Lobo” / 20:32 / 1:07:17 / 36:14 / 2:04:03 / 168
Alan Sabaut / 25:54 / 1:07:46 / 37:19 / 2:10:59 / 237
Joan Beneyto Mingot / 21:57 / 1:12:18 / 41:22 / 2:15:37 / 278

El próxim 13 de setembre el Club d'Atletisme Triatló La Vila organitzarà el I Triatló de La Vila Joiosa, on 300 triatletes de tota la Comunitat Valenciana, i d'altres provincies lluitaràn contra el crono per tal de completar els 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu de la forma més ràpida possible. Aquesta prova es disputa baix la modalitat contra el crono i s'iniciarà a les 09:00 h amb eixides cada 30 s fins a les 11:20 h on els triatletes millor classificats al ranking de la copa Federació de la Comunitat Valenciana eixiràn cada minut. Les inscripcions ja estàn obertes i es tancaràn quan s'aplegue als 300 inscrits. El cost de la inscripció és de 20 € per a triatletes federats i 30 € per a no federats. Una setmana després d'obrir les inscripcions ja s'han cobert més del 15% de les places disponibles. L'organització recomana als interessats fer la seua inscripció el més aviat possible a la web www.triatlocv.org. Us esperem

NOTA INFORMATIVA: Jon 1 (Onil) - Cervera 4 (Benifaiò, Dènia, Ontinyent i Antella).