jueves, 30 de abril de 2009

Triatló de Cullera

ALAN SABAUT, ISI AZNAR, JOAN BENEYTO I JON "LOBO" ESTARÀN AL TRIATLÓ DE CULLERA

Alan Sabaut, Isi Aznar, Joan Beneyto i Jon "Lobo" confirmen que estaràn al Campionat Autonòmic del dia 30 de maig que es disputarà a Cullera. El triatleta del C.A. LA VILA, Jon "Lobo", segur que eixirà ben ubicat de l'aigua i correrà al seu ritme de menys de 4:00 min/km, però haurà de millorar al segment ciclista si vol fer un bon temps a la classificació final.

Per tal de millorar al segment ciclista, Jon "Lobo" ja ha iniciat una preparació específica que de moment vol mantindre en secret. Fonts fiables del C.A. Triatló La Vila ens informen que ahir diumenge Jon "Lobo" va fer una eixida de preparació amb el president del club "Wilsen" i Luis Devis. El recorregut va ser: La Vila-Finestrat-Sella-Relleu-Orxeta(*)-La Vila

(*) el president va fer una variant d'aquest recorregut tornant per Finestrat per tal d'acompanyar a Luis Devis.

martes, 28 de abril de 2009

Triatlón de Águilas

ÚLTIMA HORA DEL C.A. TRIATLÓ LA VILA JOIOSA:

Jon "Lobo" ha caigut finalment de la llista d'inscrits i no podrà estar amb nosaltres a Águilas.

EL "TRIATLÓN DE ÁGUILAS" CONTARÀ AMB PARTICIPACIÓ VILERA
(WILSEN i CERVERA ja estan inscrits)

Josep Giner i Antonio Cervera confirmen la seua participació al Triatlón de Águilas on intentaran classificar-se per al Campionat d'Espanya per grups d'edat que es disputarà al mes de setembre a Cangas de Morrazo (Pontevedra)

Apuntat ja des del seguent enllaç:

VII Triatló de Pinedo

El Club de Triatló La Vila inicia la temporada de triatlons amb la seua participació al VII Triatló de Pinedo

El Club d'Atletisme Triatló La Vila va participar el passat dissabte 25 d'abril al VII Triatló de Pinedo – Open Ciutat de Valencia disputat a la platja de Pinedo. La prova era classificatoria per al Campionat d'Espanya Universitari. A les 10:00 h es va donar la primera eixida per a dones i universitaris i a les 11:00 h per a la resta de participants. A la prova van participar 392 triatletes de tota la Comunitat Valenciana, Murcia i Albacete.

La prova, de modalitat esprint, 750 m nadant, 25 km en bici i 5 km corrent, va servir per a obrir la temporada de triatlons a la Comunitat Valènciana, temporada que es tancarà al 20 de setembre amb la disputa del triatló d'Oliva. Dues setmanes abans de tancar la temporada es disputarà el I Triatló Ciutat de La Vila Joiosa, prova que ja conta amb el recolzament de la Federació Valenciana de Triatló i de l'Ajuntament de La Vila Joiosa.

Cal destacar la bona actuació de Carlos Devis Gallego que va aconseguir classificar-se per al Campionat d'Espanya Universitari que es disputarà el pròxim 9 de maig a Almeria.

La classificació final dels membres de La Vila va ser:
01:12:15 Carlos Devis Gallego
01:15:36 Jon Rodriguez Torrente
01:16:25 Isidoro Aznar Vielsa
01:21:36 Alan Sabaut
01:30:49 Domenec Masià Mayor

Gilberto Gonzalez (Universitat Politècnica de València) i Dolores Peñarrocha (Universitat Jaume I de Castelló) van ser els guanyadors absoluts de la prova.

El club de Triatló La Vila té previst participar a les seguents proves al mes de maig:
9 de maig Duatló de Guadassuar
9 de maig Triatló de San Pedro del Pinatar
17 de maig Triatló de Canet d'En Berenguer
30 de maig Triatló de Cullera
31 de maig Triatlón de Águilas

El “Triatlón de Águilas” és una de les cinc proves del calendari nacional de triatló classificactòria per al Campionat d'Espanya que es disputarà a Cangas do Morrazo (Pontevedra) al mes de setembre i on membres com Carlos Devis intentaran aconseguir la seua plaça.

II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa

Els triatletes d'Estonia dominen la II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa on van participar 1.100 persones

Gran èxit d'assistència a la II Cursa Popular i Volta a Peu a La Vila Joiosa disputada el passat dissabte 18 d'abril de 2.009 amb la participació d'unes 1.100 persones. Aquest event organitzat pel Club d'Atletisme Triatló La Vila va reunir a 300 xiquets, 450 caminants i 350 atletes a les diferents curses disputades al llarg de la vesprada.

Des de les 16:45 hores es van disputar les curses de categories inferiors amb un excel.lent desenvolupament i una forta participació de xiquets i xiquetes de totes les edats. A les 18:00 hores es va donar l'eixida a la II Cursa Popular que va discórrer per un atractiu recorregut al voltat de la mar de 8,6 km eixint des del Club Nàutic. La Volta a Peu va començar a les 18:10 hores amb una distància de 5 km que va transcórrer per part del recorregut de la Cursa Popular.

Com era d'esperar, els triatletes internacionals d'Estonia van dominar la prova en tot moment. Eero Raudsepp va guanyar amb un temps de 28:03, segón va ser el triatleta olímpic Marko Albert amb un temps de 28:17, i en tercera posició creuava la meta Aleksander Latin amb un temps de 28:26. Eero Raudsepp també va guanyar el premi especial de 50€ CAFETERIA MIAMI al ser el primer corredor en passar pel km 4,7.
A la categoría local excel.lent resultat dels membres del C.A. Triatló La Vila Tana Moraga, Vicent Perez i Jon Rodriguez. Tana va ser el primer atleta local amb un temps de 31:48, segón va ser Vicent Pérez amb un temps de 32:49, i el triatleta local Jon Rodriguez “Lobo”, que va realitzar una eixida molt forta encapçalant la prova als primers 600 m, va aconseguir una meritoria tercera posició amb un temps de 32:54. La resta de classificacions poden consultar-se a http://www.somesport.com/.

El Club d'Atletisme Triatló La Vila vol agrair a tots els atletes, caminants, col.laboradors i patrocinadors la seva participació i ajuda, ja que sense ells no haguera sigut possible disfrutar d'aquest dia.